Ce-mi plac mie mailurile alea corporatiste bashite cu urari de Craciun/An nou!
Ieri vedeam un astfel de mail, era cu urari de bine pt. noul an 2008. Despre ce se vorbea in el? Pei despre ce a facut firma respectiva, despre pierderi si profit, despre multe kkturi referitoare la firma – fo doishpe randuri. In final era o minunatie de urare de an nou care includea, evident, o referire la Firma Mama. Semnatura: Rahat pe batz, mare director general, presedinte&shit.
Misto meil de urari, fratzica, mishcator de emotionant!
Le-as crapa capul directorilor si presedintilor care isi pun secretarele sau pe cine pun sa conceapa asemenea cretinatati. Sigur, mailurile in care se vorbeste despre ce facu firma, ce actiuni se bulira la bursa si alte chestii de genul isi au folosul si timpul lor dar nu mai freca angajatii la creieri in peroada sarbatorilor cu rahaturi d-astea! Trimite, vere, un mail simplu in care urezi sanatate, fericire, noroc angajatilor si atat.
Vine Craiciunl, Revelionul, e vacanta (ma rog…daca e ca la unele firme mai muncesti ca boul in perioada asta), stau cu familia, ma intalnesc cu prietenii, ma duc la biserica, ma gandesc la Dumnezeu, dorm mult dimineata, frec menta, ma duc la shopping s.a. Asadar lasa-ne in penele noastre cu firma!
Nu s-o gasi, ma, careva care sa dea un reply la domnu’ presedinte/director in care sa-i mentioneze ca poate sa se stearga la cur cu e-mailul dumnealui?
Apropo de munca&stuff related, iaca aici un exemplu care, in unele cazuri, este foarte bun de urmat.

Anunțuri