Mei, ce tot ‘ceti ca eu nu-s romantica? Uite mai jos ca pot sa creez si io scrisori romantice.

M-am trezit de dimineata in mireasma de vanilie si in armonie. Cum am deschis ochii, imparateasa dimineata m-a primit gingas in bratele sale si mi-a soptit: „azi sa fii fericita!”
Si cum sa nu fiu fericita cand viata mea este plina de iubire? Visez iubire, ma gandesc mereu la iubire, simt iubire, vad iubire si respir iubire. Pentru mine, Universul intreg este tot numai iubire si romantism.
Insa in acelasi timp mi-e dor…Mi-e dor sa-ti simt trupul cald alaturi, sa-ti simt parfumul imbatator, sa-ti sarut buzele dulci ca mierea, sa ma pierd cu tine printre asternuturile de matase.
Te astept pe tine, o, perfectule, sa-mi umpli viata de incantare! Imi vine sa plang de bucurie cand ma gandesc la noi doi, la iubirea noastra care este dincolo de perfectiune!
Iti aduci aminte de sarutarile fierbinti pe care mi le picurai pe buze cand stateam pe banca aceea in parc? Chiar si pasarile cerului se uitau la noi si ne invidiau! Sigur, ne invidiau pentru iubirea noastra. Mangaieri calde, batai de inima, saruturi pasionale si noi doi invaluiti de petale de trandafir…
Mi-as dori sa fac dragoste cu tine cat de curand si as vrea ca natura toata sa cante de bucurie atunci cand noi doi ne unim trupurile. Ador sa fac dragoste cu tine sub clar de luna…
Iubitule, mi-e sete de tine, sarutarile tale ma rascolesc, as vrea sa te strang la piept pentru trei vieti, sa ma topesc in fericirea ta si tu in a mea.
Te iubesc si astept cu nerabdare…iubirea ta, o, minunatule si frumosule ca nimeni altul in Univers!
Vino si umple-mi viata cu fericire sublima!
Ah…ai si venit, dragule, puiul meu adorat, ingerasul meu iubit si frumos!
Acum ca ai venit, vrei, te rog, sa duci gunoiul? Cred ca de la gunoiul statut de 3 zile pute in casa in halul asta. A, si daca tot iesi afara, ia si o sticla de Cola. Si 3 cutii de prezervative:D
Anunțuri