Iubirea se masoara?

Cand iubesti mai mult: atunci cand esti cu cineva cu care te intelegi excelent, toate lucrurile par ca vin de la sine, aveti 150 de puncte comune sau atunci cand esti cu o persoana destul de diferita de tine si luptati amandoi sa mentineti relatia?
As spune ca in al doilea caz. Insa conteaza? Is it ok? Is it normal? Is it healthy?

Cred ca primul caz este destul de rar intalnit (dar nu imposibil). Majoritatea relatiilor sunt variatiuni mai mult sau mai putin fericite ale variantei nr.2.
Ma intreb de ce…Si cred ca greseala este exact chestia aia extra-super-mega mediatizata si proslavita: indragostirea.
Vaaai, ce lucru minunat se intampla, incep sa simt fluturasi in stomac pt. X, ce ochi misto are, ce fata blonda, inalta si frumoasa, ce baiat superb si bine facut, ce voce suava are etc. Vezi doar calitatile persoanei respective si in faza incipienta a „in love”-ului doar calitatile fizice. Cand esti total innebunit dupa cineva si in cap nu mai ai altceva decat sweet kisses, hugs, sex and maaaany, maaaany, maaany big red hearts, cred si eu nu te loveste ratiunea sa iti pui problema compatibilitatii sufletesti, psihice cu persoana respectiva. Lasa ca rezolvam noi totul ca doar ne iubim!Ne iubim dar…

Being in love este cea mai raspandita „poarta de intrare” intr-o relatie. Dar este ea si cea mai potrivita?

Anunțuri