Bai, bude, veceuri, private, toalete – je vous aime beaucoup!
Cel mai mult imi place o anumita toaleta de la serviciu. Sigur, ea n-are nicio vina insa cei care o populeaza o fac deosebita. Cu adevarat speciala. Uneori am impresia ca seamana cu un veceu d-ala de piata/carciuma.
In aceasta buda aterizeaza din cand in cand niste extraterestrii care umplu scoicile veceurilor cu cacat. Si isi fac treaba foarte bine, manjesc cu mare atentie si migala astfel incat atunci cand dai sa intri, iti vine sa-ti dai palme, sa-ti borasti toate matzele si sa tragi 50 de injuraturi de mama, tata, frati, ranitzi si ceasul mortzilor mamilor ei de nesimtire. Trantesti usa cu scarba si te cari. Sa te duci sa te pishi in alta parte. Eventual afara in parc.
Eu zic ca acestei private ii lipsesc cateva chestiutze ca sa fie cu adevarat desavarsita. Artistica. As vedea o voma de saorma aruncata neglijent dar totusi aranjat pe jos, 7-8 tampoane obe aranjate misto, in stil renascentist in forma de inima in si pe langa cosul de gunoi, niste flegme si muci pe pereti iar deasupra acestor minunatii sa troneze un cacat monstruos cu 30 de muste in jurul lui ca o aureola.
Sa moara Bibi daca e departe de a fi reala varianta asta!

A, da, uitai sa va zic. Toaleta este de gagici.

Anunțuri