Luand in considerare actualul context international caracterizat printr-o profunda criza financiara si economica globala, principalele caracteristici ale politicii bugetare in perioada urmatoare vor fi subordonate obiectivelor cresterii economice si de reducere a inflatiei, atingerii unui deficit bugetar la un nivel corelat cu obiectivele macroeconomice, precum si sustinerea procesului de convergenta a economiei romanesti cu economiile europene, avand in vedere opiniile si recomandarile Comisiei Europene si ale organismelor financiare internationale referitoare la reducerea cheltuielilor bugetare, pentru 2009 se urmareste….sa va spargem pe toti, vere, aia se urmareste!

Ie criza manca-i-as, ie, se reduce cheltuiala bugetara.
Guvernu’, pe de alta parte, zicea ca proiectul de buget este axat pe 3 jmekerii mari si late: investitii infrastructura publica, absorbtia fondurilor comunitare si protejarea categoriilor sociale defavorizate.
Boace, mami, vino tu sa absorbi fonduri comunitare sau ce doresti tu sa absorbi si sa faci infrastructura bengoasa pe un salariu taiat de sporuri care vine el cam asa de 9-10 milioane. Ti-l cedez pe al meu.

Am o intrebare: eu cu salariul mentionat mai sus intru in categoria sociala defavorizata?

Multumesc din inima partidului si minunatului Guvern ca ma motiveaza sa muncesc!

Manca-ne-ar cururile tuturor astora carora ne taie sporurile si de care isi bat joc!

Reclame