Stimata Doamna / Stimat Domn,

Mergand in continuarea fireasca a carierei mele am decis sa explorez noi oportunitati profesionale potrivite cu experienta, cunostintele acumulate, cat  si cu dorintele mele.
Mentionez ca sunt pasionata de shopping, sunt la curent cu informatiile privind deschiderea de noi mall-uri in Bucuresti. Momentan intreprind o cercetare amanuntita asupra noilor firme de pantofi si doresc sa aprofundez domeniul sandalelor.
Imi stralucesc ochii de fericire atunci cand vad magazine de accesorii, imi place sa cumpar lenjerie intima, stiu pe de rost culorile ojicilor de la Sephora, iar Starbucks-ul este a doua mea casa (ma relaxez teribil acolo dupa o epuizanta sesiune de shopping).
Experienta mea in domeniul shopping-ului este vasta, complexa si este rezultatul a multor ani de cercetare.
Precizez ca am atat o experienta nationala (am analizat magazine din Craiova, Brasov, Timisoara, Iasi si Constanta) cat si una internationala. Visul meu este sa obtin o bursa de shopping la New York. Imi place sa lucrez in stress (in conditii de presiune sunt in stare sa aleg in mai putin de 5 secunde ce magazine de pe Fifth Avenue merita vizitate), sunt disponibila sa lucrez peste program.

In luna mai voi participa la un training despre implicatiile shopping-ului in lumea britanica, training organizat la Londra in incinta Oxford street.

Cunostintele si pasiunile mele nu sunt limitate la domeniul shopping-ului. Am, de asemenea, o interesanta experienta in concerte.
Urmaresc formatia The Rasmus, am la activ 4 concerte, de fiecare data am stat in primul rand. Fac tot ce imi sta in puteri pentru a ajunge in primul rand la concertele lor, calc peste flori, dobor oameni, nimic nu imi sta in cale.
Totodata pot sa stau ore in sir la coada doar ca sa fiu in primul rand la un concert Muse.
Imi propun sa atrag fonduri pentru a merge la concertul U2 din New York la care vor fi invitati si ce de la Muse, voi lucra la acest proiect cu o intreaga echipa de specialisti si cercetatori.

In speranta ca v-am convins sa ma angajati la firma dvs., va pup dulce si sper sa ne auzim la un telefon. Nu ezitati sa ma sunati sau macar sa-mi dati un bip. Va sun eu inapoi.

Hai pupici, pupici!xoxoxoxo

Anunțuri