Da-te, frate, ca hotarata desteptii luminati din fruntea la tara aista sa taie sporul de 75% la astia de muncesc cu fonduri europene la CFR si CNADNR. Da, da, foarte bine, da-i in stele de  marlani ca prea se ajunsesera, aveau salarii nesimtite! Daca se taie sporul de 75% pe care-l primesc papagalii aia, fac ecomonie la bugetul companiei (mai ales CFR-ul face aceasta ecomomie), scapi de cateva capuse si dai banii aia unde trebuie. Ca tu d-aia esti in frunce sa stii unde tre’ bagati banii sa mearga treaba bine.

CFR-ul cica e in cacat, cand e de virat salariul, il vireaza doar pe jumatate, la Marfa le spun ca din iulie nu mai au bani sa le dea, misto de misto!

Mi-as dori sa intre in faliment CFR Marfa si CFR Calatori, sa stea prostii aia de la CNCF CFR S.A. cu liniile nefolosite pana ruginesc. Apoi sa isi bage piciorul aia de la Compania Natzionala da Ulite  in drumuri, sa ia un pick-hummer sa le ciuruiasca pe toate, sa crape Ministerul Transporturilor, Berceanu sa innebuneasca iar Traian Basescu si cu Boc, suparati de aceasta situatie si foarte dezamagiti, sa-si dea foc in direct la OTV. Sigur, deoarece isi asuma aceasta nereusita si iau in carca lor toate problemele tarii. Ca ei e mari capi de tara, d-aia!

P.S. DjCeline zice ca ar fi tare sa ne sanctioneze si UE cumva. Eu zic sa ne dea afara din UE.

Reclame