Cred ca-s mai tare de cap si nu inteleg ce mi se transmite si anume faptul ca in fiecare zi exista indicii care imi spun: „Pleaca odata din tara asta!”
Ma duc in parc (parcul din fatza Garii de Nord mai exact) cu prietenul meu, ne asezam pe o banca. El statea in fund pe banca iar eu imi pun picioarele peste el si ma lungesc pe banca. Stau eu vreo 10 minute linistita uitandu-ma la cracile pomilor cand, la un moment dat, vad o moaca deasupra mea care-mi glasuie asa:
– Buna ziua, sunt d-na ofiter* Ficatacrudegaina, va este rau?
– Nu.
– Atunci nu mai stati asa pe banca lungita asa pentru ca regulamentul nostru interzice dormitul pe banci. Suntem obligati sa va ridicam.
Ne arata regulamentul, prietenul meu (avocatul;)) ii spune ca eu nu dormeam ci doar stateam intinsa, in saracia aia de articol din regulament scrie ca doar dormitul este interzis nu si statul intins pe banca. Doamna n-a inteles, ii dadea inainte ca trebuie ridicati astia de dorm pe banci.
Eu stau foarte prost cu nervii in ultima vreme, evident ca mi-am iesit din pepeni imediat.
De ce te iei de mine, vere, arat cumva ca un cur de om care doarme pe banca si deranjeaza?
Ce naiba este cu regulamentele astea idioate cu n-ai voie sa stai pe iarba, sa mergi cu bicicleta in parc, sa te aduni in grupuri mai mari de 5 persoane? Cine sunt imbecilii care le scriu? N-au ce face si compun mizerii ca sa se afle in treaba?
Ba, in tara asta n-ai voie sa faci nimic. NU E VOIE. Nu e voie sa dormi pe banca in parc ca vine ala si te ridica. Vai de mine, cum sa faci asa ceva? Stai lungit pe banca in parc ca porcul? Rusine, ai incalcat legea, esti vai de steaua ta!
N-ai voie sa faci diverse tu ca fraier de cetatean obisnuit. Altfel aia de stau in capula tara au voie sa fure, sa-si bata joc, sa ne trimita in concediu fara plata 10 zile, sa-si cumpere perdele de jdemii de euro.
Grosul oamenilor din tara asta este format din melteni, ghiolbanoi si gagicute/duamne proaste. Mai este o mana de oameni de bun simt, destepti care sufera de pe urma astora care au pus stapanire pe mosie. Degeaba se agita mana aia de oameni si isi doreste sa fie bine ca nu va fi niciodata.

* d-na ofiter de la politia comunitara era tanti. adica fostii gardieni publici adica hai sa le mai dam la o mana de prosti ocazia sa o arda degeaba pe bani publici si sa isi arate coaiele la cetateni nevinovati.

P.S. Cand am fost la Milano la concertul U2, am vazut multi oameni care dormeau in aeroport. Pe saci de dormit, pe  paturi, pe ciment. Nu vine, ma, nimeni acolo sa ridice nenorocitii care dorm in loc public? Nu le-ar fi rusine de nespalati!
😀

Reclame