Mi-am facut si eu card acum cativa ani. Card la ING. Mishteaux, pui bani pe card cand vrea muschiu’ tau, platesti pe unde vrei, tii banii acolo sa nu-i mai tii purcoi in casa sa-ti intre vreun ciorditor sa-i beleasca. D-astea.

Ieri aveam un sold de 299 de lei din care am retras 200. Deci mi-au ramas 99 de lei pe card. Azi un prieten mi-a depus 100 de lei pe card.

Ma duc azi iarasi la ING sa scot bani. Cand ma uit, aveam pe card doar banii de la prietenul meu – adica 100 de lei, aia 99 de lei canci, nu-i vedeam. Ma, da’ ce pielea calului ca nu m-am cretinit sa-i scot si sa nu stiu de ei, zic hai sa verific extrasu’ de cont. Nu apareau pe niciunde.

O intreb pe doamna de la ghiseu ce se intampla si doamna ma sfatuieste sa ridic telefonul de dintre bancomate sa sun in centrala. Sun in centrala. Verifica doamna din centrala si imi zice ca am 7 tranzactii in asteptare: una din 7 octombrie si altele 6 din 13 octombrie. Intreb ce kilul meu de tranzactii. Imi zice ca am asa:  10 dolari la PB Gazing KKt Belit, 20 de lire la British Red Cross Romania, 1 lira la KKt in ploaie. Zic doamna, nu stiu ce rahat e cu tranzactiile astea ca nu le recunosc. Pai ca sa intrebati pe cineva din familie daca nu v-a folosit cardul sau datele de pe card. Zic nu, n-a folosit nimeni, doresc sa luati tranzactiile alea sa le bagati alora in cur. Mbiiine.

Imi blocheaza ING-ul cardul, retrag ce bani aveam ramasi pe el si imi da sa semnezi 7 hartii ca refuz cele 7 plati.

Nu stiu daca mai recuperez banii aia, probabil ca nu. ING-ul mi-a zis ca daca se rezlova ceva, se rezolva mai greu, cam in 15-30 de zile.

As fi si eu curioasa de unde mi-au luat baietii datele de pe card. De la bancomat? Au fost nenorociti la centrele comerciale de unde mi-am cumparat lapte si chiloti? M-au belit cand mi-am cumparat de la McDonald’s in Italia?
Asta as vrea sa stiu, daca nu recuperez banii nu-i nicio problema la cate triliarde de catralioane am eu.

Reclame