Multe porcarii se mai vad in malluri!

Eu imi caut pantofi. Ei, ma rog, acum imi trebuie neaparat niste pantofi care nu-s nici cu toc mare, nici cu toc mic insa eu in general imi caut cate ceva de imbracat, de accesorizat, de incaltat:D
Am intrat ieri in Marks and Spencer sa vad ce mai este nou. Am vazut niste pantofi oribili, cei mai urati pantofi din lume erau la Marks and Sparks! Acestia erau leopardosi si plasticosi iar talpa era ortopedica, facuta din pluta. Urati cu crengi! Ghici-mici cat costau?:D Trei sute trei zeci si trei de lei!
Daca tot am chef de cumparat oribilatzenii, de ce sa dau eu 333 de lei pe niste pantofi nasoli de la M&S cand pot sa-mi iau de banii astia 10 perechi de pantofi nasoli de la magazinul cu 30 de lei perechea? Ba poate la magazinele acestea am toate sansele sa gasesc pantofi mult mai misto decat aia!

Cum stau in proximitatea a catorva malluri din capitala (ca sa zic si eu ca desteptii aia de la TV care nu vor sa faca reclama), nu spun numele – A*i C***oce*i , Libe**y Ma*l si P**za – de fiecare data cand ma doare capul, sunt deprimata, nu am ce face, este zi cu ploaie sau cand sunt planetele bine aliniate, mai dau o raita prin unul din ele (in special in primul merg).
Mai intru la Peacocks din cand in cand…de ce intru, nu stiu nici eu, nu mi-am luat niciodata ceva de acolo si nici nu cred ca mi-as lua ceva curand. Multe din itemurile vandute de ei mi se par quite naspa: bluze din carpa a cate 60, 70, 100 lei bucata, pantofi dintr-un plastic ordinar de 100 lei. O cumpara cineva porcariile alora?

Nu am nimic cu marfa oamenilor, unii fac chestii misto si de calitate, altii fac hidoshenii, altii prefera sa faca lucruri dragute dar o lasa mai usor cu calitatea, fiecare cum vrea.  Dar ma enerveaza preturile! De ce sa coste o mizerie cat nu face? Costa probabil pentru ca lumea cumpara. Ce avem aici? Mmmm, avem un rahat branduit, rahatul acela este vandut in muol, trebuie luat neaparat!

Astept pantofii M&S la reduceri in Mini Prix, sper sa coste 9 lei;)

Anunțuri