In fata blocului isi duc traiul blanos doua pisici (un el si o ea). Mai vin la scara mea  pentru o crantzanica Whiskas, mai pazesc o masina in parcare, se mai miorlaie noaptea cu celelalte feline din cartier si in general desfasoara tot felul de activitati d-astea pisicesti prin cartier.
Cand am venit aseara acasa, la intrarea in bloc statea tzantzos dl. Motan. L-am salutat, l-am mangaiat si am vrut sa imi vad de treaba, sa ma duc in casa. Insa cand am deschis usa blocului, motanul a intrat si el in bloc. A venit dupa mine la lift, a intrat civilizat in el, am ajuns sus, m-a asteptat sa deschid usa casei, a intrat ca la el acasa, a mirosit putin toata casa, s-a suit pe canapeaua din sufragerie si a inceput sa se linga energic.
Dupa cateva ore de dormit, lins si mieunat, am zis sa nu-l mai retin deoarece m-am gandit ca dl.Motan doreste sa isi reia activitatile pisicesti nocturne outdoor. A iesit din casa la fel de civilizat cum a intrat si jos la baza blocului s-a intalnit cu d-na Pisica.

F.funny aceste animalute de cartier cum s-au adaptat si ele la viata urbana.

 

Anunțuri